10% korting met code: LENTE10

Gratis verzending bij orders vanaf € 35,-

Tinbercat, de favoriete webwinkel van kattenliefhebbers 

Ben je op zoek naar de beste producten voor je metgezel? Dan ben je bij Tinbercat aan het juiste adres. Tinbercat is de webwinkel met honderden producten en accessoires voor alle soorten en maten katten. Of je nu een pup, een senior of een speciaal ras hebt, bij Tinbercat vind je alles wat je nodig hebt om je kat gelukkig en gezond te houden.

Tinbercat heeft een ruim assortiment aan voeding, snacks, speelgoed, verzorging, supplementen, vlooien- en tekenbestrijding, eet- en drinkbakken, kussens en vervoer. Je kunt eenvoudig online bestellen en profiteren van gratis bezorging vanaf €35,- in Nederland en België.

Tinbercat is niet zomaar een webshop voor katten. Het is een webshop voor kattenliefhebbers, die alleen het beste willen voor hun maatje. Tinbercat verkoopt alleen producten van hoge kwaliteit, die getest zijn op veiligheid en duurzaamheid. Tinbercat heeft ook een blog waar je tips en adviezen kunt vinden over alles wat met katten te maken heeft. Van opvoeding tot gezondheid, van rassen tot reizen.

Tinbercat is meer dan een webshop. Het is een community van kattenliefhebbers, die hun passie en ervaringen met elkaar delen. Je kunt Tinbercat volgen op social media, waar je leuke foto’s en video’s kunt zien van andere klanten en hun katten. Je kunt ook meedoen aan winacties en kortingscodes ontvangen. Tinbercat staat altijd klaar om je vragen te beantwoorden en je te helpen met je bestelling.

Uitstekende klantenservice!

Bij Tinbercat staat de klant altijd op Nº 1. Wij doen er bij Tinbercat alles een om een zo goed mogelijke service aan te bieden met korte wachtijden. Onze supportmedewerkers(sters) staan altijd voor je klaar.

Met Tinbercat doen wij ons best om de goedkoopste online aanbieder te zijn van kattenproducten. Zie je een product elders goedkoper? Neem dan contact met ons op. Dat kan telefonisch, via e-mail of via de chatfunctie.

Tinbercat is goedgekeurd door Webwinkel keurmerk.

Over Tinbercat

De Tinbercat webshop maakt deel uit van een netwerk van marktplaatsen, welke sinds 2006 online zijn op de Nederlandse en Belgische markt.

Tinbercat is geregistreerd in 2020 en wordt gehost vanuit de EU bij het van oorsprong Duitse IONOS – Zie pagina Colofon voor meer informatie over de bedrijven en diensten waarmee Tinbercat samenwerkt. 

Het grootste deel van de wereld bezit huisdieren.

Katten brengen ons in een beter humeur en dragen bij tot gezond gedrag. Bij alles wat onze katten voor ons doen, is het belangrijk dat we goed voor onze huisdieren zorgen. Tinbercat biedt toegang tot een netwerk, dat helemaal in het teken staat van katten! Tinbercat is de webshop voor katten die je niet wilt missen.

Bestel vandaag nog en ontdek zelf waarom Tinbercat de favoriete webshop is van duizenden kattenliefhebbers in Nederland, België en daarbuiten. Je kat zal je dankbaar zijn!

Tinbercat – Alles voor je kat op één plek.

 

Tinberpets Network EU

Tinberdog.com
Tinbercat.com

Nederlands support center:
La Reserva de Alcuzcuz, P3
29679 Benahavis – Málaga. SPAIN
CIF/VAT: ESB93609725

+31 (0)85 – 808 89 23

Logistiek en opslag
De Leemkoele 2,
7468 DM Enter, Nederland

Charles Darwinstraat 13,
7825 AB Emmen, Nederland

Kelderveld 37,
2500 Lier, België

© Copyright Tinbercat.com 2024 All rights reserved.

 

 
 

º